Pokaż nowe posty |
Oznacz wszystkie jako przeczytane |
Szukaj
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Praktyki zawodowe Gdzie ??
|
| Autor |
Wiadomość |
Sebsn122
Niemowlę GeoForum
Ilość postów: 2
Reputacja: 0
|
Praktyki zawodowe Gdzie ??
Jestem studentem 2 roku geografii po 2 roku po ćw terenowych zwanych praktykami
Trzeba odbyć praktyki zawodowe:
Moje pytanie gdzie mogę je odbyć/ gdzie wy je odbywaliście. Lub kto oferuje praktyki we Wrocławiu.
|
|
| 03-02-2012 16:51 |
|
jagodowy
Przedszkolak GeoForum
Ilość postów: 20
|
RE: Praktyki zawodowe Gdzie ??
U mnie na uczelni studencji odbywali praktyki głównie w: urzędzie miasta - wydział planowania przestrzennego, ochrony środowiska itp, biurach podróży, ktoś tam w jakiejś prywatnej firmie z zakresu planowania przestrzennego... Możesz jeszcze pomyśleć o np. agencji rozwoju lokalnego/regionalnego, ale nie wiem czy to nie będzie zbyt już odległe od samej geografii - u nas przeszło ledwo co jako miejsce praktyk
Pozdrawiam, jagodowy
|
|
| 05-02-2012 16:05 |
|
brovrek
Niemowlę GeoForum
Ilość postów: 5
|
hej, podje linka do firmy Solegro: http://www.solegro.pl/praca-i-kariera , jest to internetowe biuro turystyczne, praktyke studencka mozna zrobic w dwoch dzialach: marketingu on-line i ksztaltowania produktu. do odbycia praktyki potrzebny jest jezyk niemiecki, ale wystarczy w stopniu komunikatywnym. takze jesli ktos widzialby sie w turystyce to jest jak najbardziej dobry adres. praktyka jest platna, czas odbycia wynosi od trzech do szesciu miesiecy...
|
|
| 15-02-2012 12:16 |
|
Sebsn122
Niemowlę GeoForum
Ilość postów: 2
|
tak tylko że ta ma trwać ok 21 dni. I szczerze przez euro więcej dużo czasu nie ma
|
|
| 03-03-2012 09:00 |
|